Xiaomi adoptă Google TV cu următorul său set-top box

Pe măsură ce Google TV înlocuiește rapid Android TV, Xiaomi se pregătește să lanseze următorul său set-top box cu specificații actualizate și un design actualizat, precum și Google TV la bord.

Xiaomi a fost un partener de lungă durată a sistemului de operare Android TV, compania fiind printre primii care a lansat un set-top box Android TV în popularul său Mi Box încă din 2016. Dispozitivul a atins un preț accesibil cu un pachet general excelent și a condus la lansări ulterioare în anii următori. În 2018, Xiaomi a lansat Mi Box S, care a rămas oferta sa emblematică pe piața globală.
Acum, Xiaomi lansează în sfârșit un set-top box de a doua generație în afara Chinei, „Xiaomi TV Box S 4K” fiind detaliat pe site-ul companiei înainte de debutul oficial. Nu există un preț sau o dată de lansare în acest moment, dar obținem o detaliere a ceea ce va oferi streamerul.

Aceasta include 2 GB de RAM și 8 GB de stocare, ieșire 4K cu Dolby Vision HDR și HDR10+, precum și suport pentru Dolby Atmos. Xiaomi nu menționează procesorul în afară de a spune că este un cip quad-core care folosește nuclee A55, dar asta este în conformitate cu Amlogic S905X4.

Și în ceea ce privește porturile, motivul principal pentru a cumpăra un set-top box prin intermediul unui dongle, există un singur port HDMI 2.1, un singur port USB 2.0, o mufă audio de 3,5 mm și, de asemenea, o mufă de alimentare.
Cu Xiaomi TV Box S 4K este inclus și un design actualizat de la distanță în comparație cu modelul anterior. Include un buton de marcă Google Assistant, o nouă comandă rapidă la „Xiaomi TV+” și adaugă mai multe butoane de comenzi rapide. Acum există comenzi rapide către Netflix, Amazon Prime Video, YouTube și lista de aplicații. Telecomanda încă funcționează prin Bluetooth și acceptă și comenzi IR.

Xiaomi

Desigur, aspectul notabil al acestui dispozitiv nu este cu adevărat hardware-ul, care este destul de comun pentru un set-top box, ci mai degrabă faptul că Xiaomi face trecerea la Google TV, despre care credem că se bazează. pe Android TV OS 11.
Interesant, Xiaomi pare să rămână cu Android TV pe stick-urile sale de streaming. La începutul acestui an, compania a lansat o nouă versiune a Xiaomi TV Stick 4K, care a păstrat Android TV la bord. Va fi probabil o altă generație înainte ca Xiaomi să treacă pe acel factor de formă mai accesibil.

După cum am menționat, nu există informații despre prețuri sau o dată specifică de lansare pentru noua casetă Google TV a Xiaomi, dar va fi totuși un concurent binevenit. Actualul Mi Box S a fost lansat inițial pentru 265,74 RON și este disponibil și astăzi.

VIA:9to5google.com

Leave a Comment