Utilizatorii WhatsApp de pe Android vor putea în curând să editeze contacte fără a părăsi aplicația

Există întotdeauna o mulțime de funcții noi fie adăugate la WhatsApp, fie în curs de dezvoltare activă. De exemplu, recent am primit o claritate suplimentară cu privire la funcția de buletine informative a aplicației, în timp ce clienții Android vor găsi în curând o bară de navigare repoziționată, la fel ca pe WhatsApp pentru iOS. Una dintre cele mai bune aplicații de mesagerie criptate de acolo se pare că lucrează acum la capacitatea de a adăuga sau edita un contact fără a părăsi aplicația, lucru pe care WhatsApp pentru iPhone l-a acceptat de ceva vreme.

whatsapp

WABetaInfo

WABetaInfo a constatat că unii utilizatori ai WhatsApp beta pentru Android găsesc o nouă interfață de utilizare de contact unde se pot seta toți parametrii așa cum ar face de obicei în aplicația implicită Contacts. Unii utilizatori din versiunile 2.23.8.2, 2.23.8.4, 2.23.8.5 și 2.23.8.6 ar trebui să vadă această funcție, dar ar trebui să se extindă la mai mulți utilizatori și versiuni în curând.

Contactul poate fi stocat fie în spațiul de stocare al telefonului, fie în contul Google asociat utilizatorului. De asemenea, puteți face modificări la contactele pe care le-ați salvat înainte, cum ar fi adăugarea de intrări în câmpuri noi, cum ar fi zilele de naștere sau adresele de e-mail, direct pe WhatsApp. Aceasta poate părea o funcționalitate destul de de bază pentru o aplicație de mesagerie instantanee, dar este departe de a lipsi o astfel de caracteristică. Comutarea între WhatsApp și aplicația de contacte a telefonului nu este un noroc.

Citeste cele mai noi Stiri Android

Dacă sunteți curios să vedeți dacă această funcție este activă pe dispozitivul dvs., WABetaInfo vă recomandă să deschideți lista de contacte pe WhatsApp și să atingeți Contact nou pentru a vedea dacă apare noua interfață de utilizare. Pentru cei care nu sunt înscriși în programul WhatsApp beta pe Android, sosirea caracteristicii pe canalul stabil nu ar trebui să fie departe, așa că stați bine. Separat, WhatsApp lucrează și la o nouă opțiune de chat vocal pentru grupuri, pe lângă faptul că face câteva modificări vizuale în meniul de atașamente al aplicației, așa că vor veni multe altele de la serviciul de mesagerie instant deținut de Meta în următoarele câteva luni.

sursa:androidpolice.com

Leave a Comment