Twitter actualizează politica tweet-urilor care încalcă regulile

Platforma de socializare Twitter va permite libertatea de exprimare, dar nu „libertatea de acces”, deoarece va restricționa vizibilitatea tweet-urilor care încalcă regulile sale, a spus compania în actualizarea politicii sale.

Twitter va aplica inițial filtrul de vizibilitate pe tweet-urile care încalcă regulile de comportament instigator la ură și îl va extinde ulterior la alte domenii.

Firma de social media a spus că utilizatorii Twitter au dreptul de a-și exprima opiniile și ideile fără teama de cenzură.
„De asemenea, credem că este responsabilitatea noastră să menținem utilizatorii de pe platforma noastră în siguranță împotriva conținutului care ne încalcă regulile. Aceste convingeri sunt fundamentul libertății de exprimare, nu al libertății de acces – filosofia noastră de aplicare, ceea ce înseamnă, acolo unde este cazul, restricționarea accesului tweet-urilor. care încalcă politicile noastre făcând conținutul mai puțin vizibil”, a spus firma.

Exemplul de captură de ecran a împărtășit un exemplu de restricție a vizibilității tweet-urilor care ar putea încălca regula Twitter împotriva comportamentului instigator la ură.

twitter

„Restrângerea acoperirii tweet-urilor, cunoscută și sub denumirea de filtrare a vizibilității, este una dintre acțiunile noastre existente de aplicare, care ne permite să trecem dincolo de abordarea binară „leave up versus take down” pentru moderarea conținutului. Cu toate acestea, ca și alte platforme sociale, nu am din punct de vedere istoric, a fost transparent când am întreprins această acțiune”, se spune.
Firma de social media a spus că nu va plasa reclame în apropierea conținutului care este etichetat conform noii reguli.

„În curând, vom adăuga etichete vizibile public la tweet-urile identificate ca încalcând politicile noastre, anunțându-vă că le-am limitat vizibilitatea”, a spus platforma de microblogging.

Twitter a spus că autorii vor putea trimite feedback cu privire la etichetă, dacă cred că „am limitat incorect vizibilitatea tweet-ului lor.

sursa:gadget360.com

Leave a Comment