OpenAI anunță succesorul ChatGPT-4

OpenAI a lansat GPT-4, cea mai recentă versiune a chatbot-ului său extrem de popular de inteligență artificială ChatGPT.

Noul model poate răspunde la imagini – oferind sugestii de rețete din fotografiile ingredientelor, de exemplu, precum și scrierea legendelor și descrierilor.

De asemenea, poate procesa până la 25.000 de cuvinte, de aproximativ opt ori mai multe decât ChatGPT.

Milioane de oameni au folosit ChatGPT de când a fost lansat în noiembrie 2022.

Solicitările populare pentru aceasta includ scrierea de cântece, poezii, copie de marketing, cod de computer și ajutor la teme.

ChatGPT răspunde la întrebări folosind un limbaj natural asemănător omului și poate imita și alte stiluri de scriere, cum ar fi compozitorii și autorii, folosind internetul așa cum era în 2021 ca bază de date de cunoștințe.

Există îngrijorări că într-o zi ar putea prelua multe locuri de muncă făcute în prezent de oameni.

OpenAI a spus că a petrecut șase luni cu funcțiile de siguranță pentru GPT-4 și l-a instruit cu privire la feedback-ul uman. Cu toate acestea, a avertizat că ar putea fi în continuare predispus la schimbul de dezinformare.

GPT-4 va fi inițial disponibil pentru abonații ChatGPT Plus, care plătesc 20 USD pe lună pentru acces premium la serviciu.

Acesta alimentează deja platforma Microsoft a motorului de căutare Bing. Gigantul tehnologic a investit 10 miliarde de dolari în OpenAI.

Într-o demonstrație live a generat un răspuns la o interogare complicată de taxe – deși nu a existat nicio modalitate de a verifica răspunsul.

Chat GPT 4

ChatGPT-4

GPT-4, ca și ChatGPT, este un tip de inteligență artificială generativă. AI generativ folosește algoritmi și text predictiv pentru a crea conținut nou pe baza solicitărilor.

GPT-4 are „abilități de raționament mai avansate” decât ChatGPT, a spus OpenAI. Modelul poate, de exemplu, să găsească orele de întâlnire disponibile pentru trei programe.

OpenAI a anunțat, de asemenea, noi parteneriate cu aplicația de învățare a limbilor străine Duolingo și Be My Eyes, o aplicație pentru persoanele cu deficiențe de vedere, pentru a crea AI Chatbots care să-și ajute utilizatorii folosind limbajul natural.Cu toate acestea, la fel ca predecesorii săi, OpenAI a avertizat că GPT-4 nu este încă pe deplin de încredere și poate „halucina” – un fenomen în care AI inventează fapte sau face erori de raționament.

Testează si tu sa vezi Chat GPT 4

ChatGPT Plus costa 20 de dolari/luna, care este undeva in jur la 93 de lei!

Leave a Comment