Galaxy A24 vine într-un pachet destul de dezamăgitor

Gama Samsung poate trece de la foarte interesantă cu seria Galaxy S23 la relativ simplă, așa cum este cazul noului Galaxy A24, care va debuta în curând.

Cu toate acestea, pentru a fi anunțate oficial, fotografiile și informațiile au ieșit la suprafață cu privire la cel mai recent dispozitiv de buget al companiei (prin WinFuture). Un detaliu inițial major este că acest nou dispozitiv nu va fi compatibil 5G, mai degrabă, A24 va fi vândut doar într-o variantă LTE.

La suprafață, Galaxy A24 va rula un panou SuperAMOLED care vine la 2340 x 1080. Ecranul de 6,5 inchi este înconjurat de o ramă destul de groasă și încununat de o cameră în formă de lacrimă. O rezoluție de 1080 nu este rea pentru dispozitivul cu buget redus și nu se poate aștepta mult mai mult la acest preț.

Pe plan intern, utilizatorii vor vedea un chipset octa-core MediaTek Helio G99. SoC-ul poate atinge 2,2 GHz, deși întregul cluster vizează direct un dispozitiv de buget, cu performanță probabil să reflecte acest interval. Împreună cu Helio G99 există 4 GB de memorie RAM și o memorie internă totală de 128 GB, extensibilă prin card microSD.

Samsung

Galaxy A24 vine cu sloturi SIM duale și capabilități NFC, deși caracteristicile wireless distractive par să se oprească aici. Încărcarea fără fir lipsește din dispozitivul de buget, iar utilizatorii vor trebui să rămână cu portul USB-C cu o putere nominală necunoscută în prezent. Ar trebui să fie o cantitate semnificativă pentru a încărca rapid bateria de 5.000 mAh din interior.
Ultima piesă a puzzle-ului ieftin ar fi camerele – trei, de fapt. Senzorul principal este alimentat de un senzor de 50 MP, în timp ce celelalte două sunt ultrawide de 5 MP și macro de 2 MP. Camera frontală atinge 15MP. Nu există niciun senzor de adâncime prezent, așa cum era de așteptat anul trecut.

Citeste si:Xiaomi adoptă Google TV cu următorul său set-top box

Deși întregul pachet A24 nu pare foarte puternic, atinge un preț ușor accesibil, în jur de 200 EUR. Galaxy A24 se va lansa în Orientul Mijlociu cu Android 12 în curând, deși nu sunt disponibile alte detalii.

Leave a Comment