Funcția emoji animată WhatsApp functioneaza pe ultima versiune

Funcția emoji animată WhatsApp a fost descoperită în dezvoltare pe cea mai recentă versiune beta.

WhatsApp, platforma de mesagerie instantanee deținută de Meta, lucrează la o nouă funcție care va permite utilizatorilor să trimită emoji animate. Caracteristica a fost depistată în dezvoltare pe cea mai recentă versiune beta pentru desktop a popularului serviciu de mesagerie. Emoji-urile animate sunt acceptate în prezent pe serviciile de mesagerie precum Telegram și Slack și oferă o experiență de conversație mai bogată pe aceste platforme. WhatsApp lucrează, de asemenea, la adăugarea aceleiași caracteristici la o viitoare actualizare a WhatsApp beta pentru iOS și Android, potrivit unui instrument de urmărire a funcțiilor. În prezent, aplicația permite utilizatorilor să trimită emoji standard, statice, împreună cu autocolante și GIF-uri.

emoji whatsapp

Potrivit unui raport al urmăritorului de funcții WhatsApp WABetaInfo, serviciul lucrează la adăugarea de suport pentru noile emoji animate. Se spune că acestea sunt create folosind animații din biblioteca Lottie. Odată disponibil, noul emoji animat va fi trimis implicit, conform WABetaInfo. În plus, aceste animații au dimensiuni mici și pot fi redimensionate fără pierderea calității.

Funcția care este în prezent în dezvoltare a fost găsită pe o versiune beta a WhatsApp Desktop. Deoarece caracteristica este încă în curs de dezvoltare, nu există nicio informație despre când (sau dacă) va fi lansată în cele din urmă, iar utilizatorii de pe canalul beta nu pot încerca momentan aceste emoji animate. Instrumentul de urmărire a funcțiilor afirmă că platforma de mesagerie va aduce aceeași funcție într-o viitoare actualizare a WhatsApp beta pentru iOS și Android.

sursa:gadget360.com

Leave a Comment