Utilizarea modului Karaoke pe Apple Music si Spotify

Eliberează-ți diva interioară în timp ce iei microfonul de la melodiile tale preferate.

EXISTĂ BUCURIE ÎN CENTRU O melodie, chiar dacă o faci doar în mașină sau în duș. Să te pavnești prin casă sub masca unui interpret favorit care cântă din plin plămâni este o cale rapidă către o dispoziție mai bună. Și nu există o petrecere fără muzică. Pe vremuri, trebuia să te bazezi pe memorie sau pe un aparat de karaoke, dar acum poți cânta împreună cu versurile pe ecran. Nu a fost niciodată mai ușor să organizezi o petrecere karaoke DIY.

Unele dintre cele mai bune servicii de streaming muzical au moduri care evidențiază versurile în timp cu muzica. Ești gata să-ți cânți cu inima? Înainte de a explora opțiunile dvs. încorporate, puteți găsi oricând versiuni karaoke ale cântecelor, albumelor și listelor de redare cu vocea eliminată prin căutarea în aplicația dvs. de muzică și există canale YouTube dedicate karaoke precum Sing King și KaraFun. Dacă doriți să mergeți dincolo de karaoke, este posibil să fiți interesat și de cele mai bune site-uri, aplicații și canale YouTube pentru a învăța muzică.

Apple Music

Apple Music

Fiind întârziat la petrecerea de streaming muzical, Apple a trebuit să găsească modalități de a-i tenta pe abonații de la rivali. Modul complet de karaoke, numit Apple Music Sing, este în prezent cea mai bună alegere pentru fanii să cânte împreună. Apple Music Sing funcționează cu iPhone 11 sau o versiune ulterioară, iPhone SE (a treia generație) folosind iOS 16.2 sau o versiune ulterioară, iPad Pro (a 5-a generație), iPad Air (a 4-a generație), iPad mini (a 6-a generație), iPad (a 9-a generație) și Apple TV 4K (a treia generație) sau o versiune ulterioară.

Iată cum să-l folosești:

Deschideți Apple Music și redați o melodie.
Selectați pictograma versuri din partea de jos (pare un balon).
Acolo unde sunt disponibile, veți vedea versuri sincronizate în timp (unele melodii au doar versuri statice).
Dacă melodia acceptă Apple Music Sing, veți vedea și o pictogramă de microfon cu stele. Selectați-l pentru a vedea versurile cu fiecare cuvânt evidențiat în timp ce este redat.
Trageți glisorul microfonului în sus sau în jos pentru a regla volumul vocii originale.
Piesele optimizate pentru Apple Music Sing animă, de asemenea, voci de fundal simultane pentru a fi mai ușor de urmărit, iar duetele prezintă cele două părți vocale pe părțile opuse ale ecranului. Apple Music Sing nu funcționează cu fiecare melodie, dar puteți găsi melodii și liste de redare cu care să cântați atingând Căutare în dreapta jos în aplicația Apple Music și alegând categoria Sing.

Spotify

Cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume vă permite, de asemenea, să cântați împreună cu melodii. Spotify a introdus versuri printr-un parteneriat cu Musixmatch, dar a existat și o lansare limitată a unui mod karaoke. Spotify Lyrics funcționează cu aplicații mobile, desktop și TV (dacă aveți cea mai recentă versiune).

Deschide Spotify și redă o melodie.
Alegeți vizualizarea În redare.
Puteți glisa în sus de jos pentru a vedea versurile în timp real pe un dispozitiv mobil. În aplicația desktop, faceți clic pe pictograma microfonului. În aplicația TV, selectați butonul versuri din dreapta.
Veți vedea versurile din Musixmatch, cu fiecare linie evidențiată pe măsură ce se redă.
Dacă modul karaoke este disponibil pentru acea melodie, veți vedea un buton de cântare cu o pictogramă de microfon și puteți cânta împreună. Acest mod folosește microfonul dispozitivului dvs. pentru a vă analiza cântarea și pentru a vă nota din 100.
În timp ce versurile sunt disponibile pentru toată lumea, modul karaoke al Spotify pare să fi fost lansat doar pentru unele conturi. Am cerut clarificări lui Spotify și vom actualiza acest ghid când vom primi răspunsuri.

Leave a Comment